SOS Morelowo-Chile
Apricot-Chile Hot Sauce może być tylko sos, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 44 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 25. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka octu jabłkowego, jalapeño, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, Gorący Sos Krówkowy, oraz Czosnkowo-Achiotowy sfermentowany sos na gorąco dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu połącz ocet jabłkowy z brązowym cukrem i doprowadź do wrzenia, aby rozpuścić cukier.
Dodać morele, wszystkie chiles i liście laurowe i dusić na umiarkowanym ogniu, aż morele są miękkie, o 5 protokół.
Ostudzić, a następnie wyrzucić liście laurowe.
W blenderze przecier mieszaninę moreli na gładką masę. Doprawić solą.
Przełożyć gorący sos do butelek lub małych słoików i przechowywać w lodówce do 1 miesiąca.