SOS Hollandaise

SOS Hollandaise
SOS Hollandaise może być tylko sos, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 311 kalorii, 2G białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, żółtka, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj SOS Hollandaise, SOS Hollandaise, oraz SOS Hollandaise dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Żółtka ubić na podwójnym kotle; stopniowo ubijać sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Umieścić nad gorącą wodą(nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Dodać masło, 1/3 szklanki na raz, ubijając, aż będzie gładka; ubijać solą. Gotować, ubijając stale, 10 minut lub aż zgęstnieje i termometr rejestruje 16
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn