SOS Guajawa

SOS Guajawa
SOS Guava może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 64. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 1 kalorie. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz olej sezamowy, wodę, ocet ryżowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Guava Chiffon Baby Shower Cupcakes: świetne tylko jeśli lubisz Guava, Pastelillos Z Guawy (Guava Pastelillos), oraz Mieszane kebaby z grilla z sosem Guava BBQ.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w małym rondlu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Umieść na średnim ogniu; gotować 5 minut lub do rozpuszczenia pasty z guawy, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
GuajawaGuajawa
3
Zdjąć z ognia.
4
Dodaj ocet ryżowy i ciemny olej sezamowy, mieszając trzepaczką do wymieszania. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciemny Olej SezamowyCiemny Olej Sezamowy
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje64
Ocena Zdrowia1
Magazyn