Sos Cytrynowy

Sos Cytrynowy
Sos cytrynowy wymaga około 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 234 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3 i kosztuje 42 centów za porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubi ten sos. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka skórki cytrynowej, pół na pół, cukru granulowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Szparagi i cytryna i bazylia ricotta Nadziewane Roladki łososia z sosem cytrynowym, Meyer lemon pieczona marchewka z sosem cytrynowo-czosnkowym, oraz Ciasto cytrynowo-kukurydziane z polewą cytrynową i sosem Borówkowo-kruszonym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w małym rondlu. Gotować na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści, stale mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Dodać masło i sok z cytryny; gotować na małym ogniu, ciągle mieszając, aż mieszanina pokryje tył łyżki (około 160).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MasłoMasło
3
Zdjąć z ognia; wymieszać ze skórką cytrynową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
4
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone. (
5
Mieszanina gęstnieje w miarę schładzania.)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia0
Magazyn