SOS Chlebowy
Chleb sos może być tylko sos szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 422 kalorie. Ten przepis służy 7 i kosztuje $2.09 za porcję. Jeśli masz liść laurowy, cebulę, części indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pieczony indyk z nadzieniem chlebowym i sosem Podrobowym, Kotlety schabowe z sosem Pekanowo-kukurydzianym i sosem Cydr, oraz Pieczona pierś z indyka z chlebem kukurydzianym-farsz z szałwii i sos Brandy.
Instrukcje
Cebulę pokroić w kliny, zaczynając od góry i przecinając do 1/2 cala końca korzenia. Oddzielić kliny lekko i umieścić w lekko nasmarowanej, dużej patelni do pieczenia.
Piec w 500 przez 45 minut lub aż rumiane i indyk jest zrobione.
Przynieś indyka, cebulę, bulion z 5 puszek, marchewkę i następne 4 składniki (seler przez nasiona kopru włoskiego) do wrzenia w dużym holenderskim piekarniku; przykryj, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu 1 godzinę.
Usunąć i wyrzucić liść laurowy.
Odcedzić warzywa i indyka, rezerwując bulion w holenderskim piecu. Warzywa przetwarzać w robocie kuchennym, aż będą gładkie. Skórę, kości i drobno posiekać indyka.
Odtłuszczone pianki z bulionu. Powrót indyka i mieszanki warzywnej do bulionu.
W razie potrzeby dodaj chleb i pozostały bulion z kurczaka. Gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 30 minut.
Mieszanina będzie lekko grudkowata.