Sos Barbecue Kansas City

Sos Barbecue Kansas City
Przepis na sos barbecue Kansas City jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie opcja dla miłośników jedzenia z grilla. Ten sos ma 130 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Mieszanka cayenne, sok jabłkowy, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. 296 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Sos Barbecue Kansas City, Sos Barbecue Kansas City, oraz Sos Barbecue Kansas City.

Instrukcje

1
Rozgrzać masło w garnku na średnim ogniu przez 2-3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj cebulę i smażyć, aż zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać czosnek i smażyć przez kolejne 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4
Wlać pozostałe składniki i dobrze wymieszać, aby połączyć. Dusić powoli przez co najmniej 30 minut i do 2 godzin.
5
Dostosuj poziom ciepła i soli za pomocą cayenne i soli tuż przed planujesz użyć tego sosu, który jest świetny na żeberkach, kurczaku i łopatce wieprzowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Zinfandel i wino różowe to moje najlepsze propozycje do grillowania. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. The Prisoner Wine Company Saldo Zinfandel (pół butelki) z oceną 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Zakład winiarski saldo Zinfandel (pół butelki)
Zakład winiarski saldo Zinfandel (pół butelki)
Ciemny rubinowy kolor z odważnymi aromatami czarnej lukrecji, czarnego pieprzu, wiśni i przypraw do pieczenia. Wpis jest bogaty, pełny i błyskotliwy. Podniebienie jest przepyszne i gładkie z nutą czekolady. Wykończenie jest zmysłowe z miękkimi, aksamitnymi taninami.Mieszanka: 85% Zinfandel; 15% Mieszanka Petite Sirah i Syrah
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawSos
Magazyn