Sos Barbecue Kansas City
Przepis na sos barbecue Kansas City jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie opcja dla miłośników jedzenia z grilla. Ten sos ma 130 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Mieszanka cayenne, sok jabłkowy, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. 296 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Sos Barbecue Kansas City, Sos Barbecue Kansas City, oraz Sos Barbecue Kansas City.
Instrukcje
Rozgrzać masło w garnku na średnim ogniu przez 2-3 minuty.
Dodaj cebulę i smażyć, aż zacznie brązowieć.
Dodać czosnek i smażyć przez kolejne 2 protokół.
Wlać pozostałe składniki i dobrze wymieszać, aby połączyć. Dusić powoli przez co najmniej 30 minut i do 2 godzin.
Dostosuj poziom ciepła i soli za pomocą cayenne i soli tuż przed planujesz użyć tego sosu, który jest świetny na żeberkach, kurczaku i łopatce wieprzowej.