SOS: Aioli
SOS: Aioli jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przystawka. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 525 kalorii. Ten przepis służy 4. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 135 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka oliwy z oliwek, musztarda dijon, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Świeże zioła Aïoli z warzywami wiosennymi / Le Grand AÏOLI, SOS: Hollandaise, oraz Ryba Sosowana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Za pomocą moździerza i tłuczku ułożyć czosnek i sól na pastę.
W średniej misce ubij razem pastę czosnkową, żółtka jaj, sok z cytryny i musztardę.
Stale ubijając, zacznij dodawać rzepak i oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia w powolnym, stałym strumieniu, aż cały olej zostanie użyty, a sos będzie gęsty. Zużyć natychmiast lub przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 1 tygodnia.