Solone Ciasteczka Żytnie

Solone Ciasteczka Żytnie
Solone ciasteczka żytnie mogą być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 67 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś jajko, skórkę pomarańczową, mąkę żytnią i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Duński Chleb Żytni, Duńska Owsianka Żytnia (Øllebrød), oraz Solone Ciasteczka Czekoladowo-Żytnie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wytnij rurkę pionowo wzdłuż jednej strony i zagnieżdż owiniętą loginside, a następnie taśmą lub gumą taśmą zamkniętą rurkę. Schłodzić tam lodówkę, aż będzie jędrna, około 1 godziny.
2
Rozgrzej piekarnik do 175°C (350°F). Linia druga arkusze do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Na arkuszu woskowanego papieru połącz 1 1/2 łyżeczki soli i cukier musujący. Rozpakuj kłody ciasta i zwiń Jew mieszaninie, aby dobrze pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
CukierCukier
RolkaRolka
4
Kłaść każdą kłodę na desce do krojenia i pokroić w 1/8 cala (Grubość 3 mm) rund, układając 1 cal (2,5 cm) od siebie na przygotowanych blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Piec, aż lekko rumiane na brzegach, o 16 protokół, obracając patelnie w połowie tak ciasteczka piec równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Ciasteczka mogą być przechowywane w temperaturze pokojowej w hermetycznym pojemniku do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
7
Zmienność
8
* W przypadku ciastek teff z czarnego orzecha włoskiego: zamiast mąki żytniej użyj 1 2/3 szklanki (225 g) mąki teff i 1 szklanki (115 g) mąki orkiszowej w całości.Pominąć skórkę pomarańczową i dodać 1/2 szklanki (60 g) posiekanych czarnych orzechów do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czarne Orzechy WłoskieCzarne Orzechy Włoskie
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Mąka żytniaMąka żytnia
Mąka TeffMąka Teff
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
TeffTeff
9
Rozwałkuj kłody ciasta w cukrze klonowym, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier KlonowyCukier Klonowy
CiastoCiasto
RolkaRolka
10
Od produktów pełnoziarnistych dla nowej generacji: lekkie dania, obfite posiłki, słodkie smakołyki i różne przekąski dla codziennego kucharza liany Krissoff. Copyright © 2012 Liana Krissoff; photographs copyright © 2012 Rinne Allen. Opublikowany w 2012 roku przez Stewart, Tabori & Chang, odcisk ABRAMS.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn