Snow Pea-and-Chinese Mushroom Stir-Fry
Snow Pea-and-Chinese Mushroom Stir-Fry może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 52 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.06 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, groszek śnieżny, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Spróbuj Chińskie krewetki smażone z groszkiem śnieżnym, Smażony groszek śnieżny z chińską kiełbasą, oraz Grzyb Snow Pea Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 1 szklanka wrzącej wody i grzybów w misce; przykryć i odstawić 15 protokół.
Grzyby odsączyć, rezerwując 2 łyżki płynu do namaczania. Odrzuć łodygi grzybów; cienko pokroić czapki grzybów i odstawić.
Rozgrzać olej w woku lub dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać grzyby i pędy bambusa; smażyć 2 minuty.
Dodaj zarezerwowany płyn do namaczania, groszek śnieżny, sól i cukier; smażyć 2 minuty.