Smażony Tuńczyk Herbed

Smażony Tuńczyk Herbed
Seared Herbed tuńczyk może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 41g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 6,44 zł / porcja. Jeśli masz sól, kliny cytrynowe, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć zioła można śledzić to danie główne z Mint Chocolate Chip Cupcakes jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 minut. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Pan Seared Herbed Salmon, Tuna Tataki vel Seared Tuna, oraz Halibut Smażony Z Sosem Pomidorowym Herbed dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Rybę posmarować olejem; posypać mieszanką ziołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj rybę; gotować 2 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
5
Dekoruj cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
6
Podawać z: Sałatka Nioise

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Grgich Hills Estate Merlot z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 47 dolarów za butelkę.
Grgich Hills Estate Merlot
Grgich Hills Estate Merlot
Chłodny klimat Merlot z jasnymi owocowymi smakami i przyjemną w ustach kwasowością z winnic Grgich Hills w południowej Dolinie Napa, uprawianych bez sztucznych nawozów, pestycydów i herbicydów. Z cudownie złożonymi aromatami żurawiny, cedru i prażonych orzechów laskowych, to wino jest idealnym partnerem do polędwicy wołowej, jagnięciny lub pieczonej wieprzowiny.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W9 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn