Smażony chleb podawany z mieszanym smażonym chlebem podawanym z mieszanymi mięsami i serami na klasyczną przekąskę: Pasta Crisciute-Spuntino

Smażony chleb podawany z mieszanym smażonym chlebem podawanym z mieszanymi mięsami i serami na klasyczną przekąskę: Pasta Crisciute-Spuntino
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc daj smażony chleb podawany z mieszanym smażonym chlebem podawanym z mieszanymi mięsami i serami na klasyczną przekąskę: Paste Crisciute - Spuntino spróbuj. Ten przepis służy 4 i kosztuje $14.47 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 78g białka, 117 g tłuszczu, oraz w sumie 1975 kalorie. Mieszanka miodu, młodego pecorino, ciepłej wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ser Z Cukinii Podany Z Pieczywem Rzemieślniczym, Makaron orzechowy z mieszanymi warzywami i sosem orzechowym (wegański, bezglutenowy, sojowy; można podawać na ciepło lub na zimno), oraz Budyń Chlebowo-Maślany Podany Ze Śmietaną I Kompot.

Instrukcje

1
Przygotuj ciasto do pizzy według przepisu i pokrój ciasto na 2-calowe kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
2
W rondlu podgrzać olej, aż prawie do palenia. Gotować placki ciasta w oleju, aż złoty kolor, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Wyjąć łyżką szczelinową i umieścić na talerzu wyłożonym papierowymi ręcznikami, aby osuszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Podawać pieczywo na gorąco z pokrojonym mięsem, serem, warzywami i orzechami laskowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spread Z Orzechów LaskowychSpread Z Orzechów Laskowych
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
5
Umieść wino, wodę i drożdże w dużej misce i mieszaj, aż się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodać miód, sól i 1 łyżkę oliwy z oliwek, i dobrze wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
7
Dodać 1 szklankę mąki i wymieszać drewnianą łyżką, aż stanie się luźne ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
8
Dodać jeszcze 2 szklanki mąki i mieszać przez 2 do 3 minut, zawierające tyle mąki, jak można z drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
9
Ciasto ułóż ręcznie i wyłóż na obsypaną mąką deskę lub marmurową powierzchnię. Zagniataj przez 6 do 8 minut, aż ciasto będzie gładkie i jędrne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
10
Umieścić w czystej, lekko naoliwionej misce i przykryć ręcznikiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Niech wzrosną w najcieplejszej części kuchni przez 45 minut.
12
W przypadku poszczególnych pizz lub calzones ciasto pokroić na 4 równe kawałki i zagnieść na okrągłe. Na jedną dużą pizzę zagnieść na 1 dużą okrągłą. Dla obu, odstawić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
13
W 12 do 14-calowej patelni saute, podgrzać 1/5 oleju, aż do samego palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
14
Podsmaż każde warzywo do miękkości i złocistego brązu i usuń je na talerz po zakończeniu gotowania. Na patelnię dodaj ocet, liście mięty, cukier i szczyptę gorących płatków chili i wymieszaj drewnianą łyżką na ogniu, aby usunąć rumiane warzywa na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
15
Wlać mieszaninę octu na każdym z 5 warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
16
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.

Składniki

1Głowabrokuły, pokrojone w różyczki z 4-calowymi łodygamibrokuły, pokrojone w różyczki z 4-calowymi łodygami5szczypcegorące płatki chilegorące płatki chile1kontenerpasta czekoladowo-orzechowapasta czekoladowo-orzechowa21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejJapońskie bakłażany, pokrojone w medaliony o grubości 1/2 calaJapońskie bakłażany, pokrojone w medaliony o grubości 1/2 cala8286 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąkamąka43Orzechy dowolne (posiekane)świeże drożdżeświeże drożdże227Orzechy dowolne (posiekane)fasola szparagowa, końce usuniętefasola szparagowa, końce usunięte1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami20liście miętyliście mięty2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, podzielona na 5 równych porcjioliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, podzielona na 5 równych porcji1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów1Średnia żółta cebula, posiekanaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, do smażeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, do smażenia227Orzechy dowolne (posiekane)Młody pecorinoMłody pecorino227Orzechy dowolne (posiekane)stare pecorinostare pecorino227Orzechy dowolne (posiekane)prosciutto, cienko pokrojoneprosciutto, cienko pokrojone3czerwona papryka, pokrojona w paski o grubości 1/4 calaczerwona papryka, pokrojona w paski o grubości 1/4 cala596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwino czerwone lub białe, Fiano di Avellinowino czerwone lub białe, Fiano di Avellino11 funt cukinii,1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych227Orzechy dowolne (posiekane)soppressatasoppressata5(zima)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiciepła wodaciepła woda5916 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiocet winny białyocet winny biały21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejcukinia, pokrojona w medaliony o grubości 1/2 calacukinia, pokrojona w medaliony o grubości 1/2 cala227Orzechy dowolne (posiekane)salamini, cienko pokrojonesalamini, cienko pokrojone227Orzechy dowolne (posiekane)stracchinostracchino227Orzechy dowolne (posiekane)testa (ser głowiasty)testa (ser głowiasty)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia89
Magazyn