Smażone posiekane brukselki z wędzoną szynką i prażonymi orzechami pekan
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać smażone rozdrobnione brukselki z wędzoną szynką i tosty Pekan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka grubej szynki, masło, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Brukselka smażona z szynką i zapiekanymi orzechami pekan, Posiekana Brukselka Z Orzechami Pekan I Gruszką, oraz Sałatka Z Posiekanej Brukselki I Pekanów.
Instrukcje
1
Końcówki korzeni Trim z brukselki.Za pomocą ostrego noża lub procesora wyposażonego wbardzo rozdrabniający dysk, cienko pokroić brukselki na strzępy. Czy do przodu: może byćprepared 1 dzień do przodu. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brukselka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
2
Roztopić masło z oliwą z oliwek w dużej głębokiej skórce na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Masło
3
Dodać szynkę; sautéuntil złoty, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka
4
Dodać czosnek; wymieszać 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
5
Dodaj brukselkę ibroth; sauté aż chrupiące-przetargu, ale stillbright zielony, 3 do 5 protokół. Przyprawić solą i czarnym pieprzem.