Smażone Karczochy
Smażone karczochy DNA może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 255 kalorii, 42g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.08 za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką zapakowane w wodę karczochy, pomidory śliwkowe, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Karczoch Bottoms au Gratin, Nadziewane Karczochy, oraz Nadziewane Karczochy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce połączyć i wrzucić odsączone i opłukane karczochy z sokiem z cytryny. Odstawić.
Na dużej patelni na średnim ogniu pocić cebulę w oleju, aż będzie przezroczysta.
Dodać pomidory i gotować do ogrzania przez, o 1 minutę. Wymieszać z włoską przyprawą i rozdrobnionymi liśćmi bazylii.
Dodać karczochy z sokiem z cytryny i posypać solą i pieprzem. Przykryj patelnię i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Dusić przez 10 minut.
Aby służyć, usunąć karczoch DNA i umieścić na talerzu tak wydrążone strony jest do góry. Wypełnij mieszanką pomidorowo-cebulową.