Smażone kanapki z sumem z Chipotle-miodowy majonez
Smażone kanapki z sumem z Chipotle-miodowy majonez może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 709 kalorii, 36g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 3,47 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz chipotle chiles w adobo, sok z cytryny, filety z sumów i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Awokado BLT z jajkiem sadzonym i Chipotle Mayo, Kanapki śniadaniowe z brązowym cukrem z Chipotle Mayo, oraz Chipotle kanapki z krewetkami z Jalapeno Salsan brzoskwiniowy i Avocado Mayo.
Instrukcje
1
Blachę do pieczenia wyłożyć papierem woskowym. Umieść 3/4 szklanki mąki w płytkiej misce. W innej płytkiej misce, połączyć żółte i białe mąki kukurydziane z 1 łyżeczka soli, 1/4 łyżeczka pieprzu i pozostałe 1/4 szklanki mąki. W trzeciej płytkiej misce ubić jajka z mlekiem. Filety sumowe po kolei zagrzebać w mące; nadmiar potrząsnąć. Filety zanurzyć w mieszaninie jaj i całkowicie pokryć mieszanką mąki kukurydzianej. Ustawić filety na blasze do pieczenia i przechowywać w lodówce, aż powłoka jest sucha, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Suma
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
8 (U-12) Krewetek
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
(Keebler)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Umieść 1/2 szklanki oleju w dużej, ciężkiej patelni i ciepła, aż migotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać 3 filety z Suma i smażyć na umiarkowanie dużym ogniu, aż złoty i chrupiące z jednej strony, 5 do 6 minut. Ostrożnie obrócić filety, zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskiego i smażyć na złoty, chrupiący i gotowane przez, o 6 minut dłużej. Za pomocą szpatułki z rowkiem delikatnie przenieś filety na ręczniki papierowe, aby osuszyć; przenieś smażoną rybę na blachę do pieczenia i utrzymaj ciepło w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Suma
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Wytrzyj patelnię ręcznikami papierowymi i dodaj kolejny 1/2 szklanki oleju. Smaż pozostałą rybę w 2 partiach, zmieniając olej między partiami. Usmażone sumy doprawiamy solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sum
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Rozłóż obfite łyżki majonezu na połowie plasterków tostów. Na wierzchu sałata, smażony sum i pokrojone pomidory. Przykryć pozostałymi plastrami tostów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sum
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
9
Kanapki podawać natychmiast, przekazując pozostały majonez przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.