Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych i bezmlecznych do swojego pudełka z przepisami, smażenie warzyw wieprzowych może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis służy 6 osobom. To danie główne ma 527 kalorii, 22 g białka i 27 g tłuszczu na porcję. Za 1,62 USD za porcję ten przepis pokrywa 24% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i kup olej roślinny, imbir, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 69%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to smażenie warzyw wieprzowych, szybkie i łatwe smażenie wieprzowiny i warzyw oraz smażenie szybkich i łatwych warzyw wieprzowych.
Instrukcje
1
Na patelni lub woku smaż kalafior na 2 łyżkach oleju przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy Pełnoziarniste
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Połącz skrobię kukurydzianą i zimną wodę; stopniowo dodawać na patelnię. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu, aż zgęstnieje.