Smażona fasolka szparagowa z pomidorami i bazylią podana z chrupkami parmezanu

Smażona fasolka szparagowa z pomidorami i bazylią podana z chrupkami parmezanu
Smażona fasolka szparagowa z pomidorami i bazylią podawana z chrupkami parmezanu to bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 128 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wiele osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jeśli masz masło, fasolę, bazylię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażona fasolka szparagowa z pomidorami i bazylią podana z chrupkami parmezanu, Smażona fasolka szparagowa z pomidorami i chrupiącym parmezanem, oraz Smażona Fasolka Szparagowa Z Papryką I Pomidorami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Gotować fasolkę szparagową w dużym garnku z wrzącą wodą, aż po prostu chrupiące-przetargu, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Odcedzić i spłukać w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
4
Dobrze odcedzić; odstawić.
5
Roztopić masło i olej w ciężkiej, dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodaj szalotki i czosnek i saute do miękkości, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
7
Dodać pomidory i gotować do ogrzania przez, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
8
Dodać fasolę i gotować, aż soki odparują i fasola są prawie miękkie, często mieszając, o 10 protokół. Wymieszać z winem i bazylią. Dusić 2 minuty dłużej. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
BazyliaBazylia
FasolaFasola
WinoWino
9
Przełożyć do miski i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Wlać czubatą łyżkę parmezanu na wyłożoną silikonem lub pergaminem blachę do pieczenia i lekko poklepać. Silikonowe blachy do pieczenia jest wysoce zalecane. Powtórz z pozostałym serem, rozstaw łyżki w odległości około 1/2 cala od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
12
Piec przez 3 do 5 minut lub do złotego i chrupiące. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn