Slow Cooker Salsa Verde Wołowina / Tacos
Slow Cooker Salsa Verde wołowina / Tacos może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 22g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 17980 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz chuck roast, Ranch dressing przyprawa pakiet, herdez salsa verde salsa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Slow Cooker Salsa Verde Chicken Tacos, Slow Cooker Salsa Verde Chicken Tacos, oraz Salsa Verde Wołowe Tacos.
Instrukcje
Umieść chuck roast w dużej powolnej kuchence na średnim lub dużym ogniu.
Posypać Pakiet przypraw ranczo na górze, a następnie wlać salsę na górze, jak również.Zamknij pokrywę powolnej kuchenki i gotuj na średnim lub wysokim poziomie przez 5-6 godzin, aż wołowina będzie bardzo delikatna i łatwo się rozdzieli widelcem.
Wyjąć wołowinę z powolnej kuchenki i odcedzić płyn, nie wyrzucać. Pokroić wołowinę, usuwając tłuszcz, a następnie umieścić z powrotem w wolnej kuchence.
Wlać 1/2-1 szklanki płynu z powrotem do rozdrobnionej wołowiny i zmniejszyć ustawienie do ciepłego lub niskiego. Użyj wołowiny do tacos i burritos.