Skate Grenobloise

Skate Grenobloise
Skate Grenobloise to pescatarian przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pietruszkę, kapary, grzanki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Skate Grenobloise, Pstrąg Grenobloise, oraz Pstrąg Grenobloise.

Instrukcje

1
PREP
2
Wsypać mąkę do płytkiej miski i doprawić solą i pieprzem. Rybę zagrzebać w mące i otrząsnąć nadmiar. Rybę ponownie przyprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Kucharz
4
Na patelni rozgrzać 1 łyżkę (14 g) masła na średnim ogniu. Gdy masło się spieni i ustąpi, dodaj rybę i gotuj na dużym ogniu przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj jeszcze 1 łyżkę (14 g) masła i obróć rybę, gotując drugą stronę przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
RybyRyby
6
Przełożyć rybę na półmisek.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
7
FINISH
8
Masło wyrzucić z patelni, a następnie dodać pozostałe 2 łyżki (28 g) masła. Gotować na dużym ogniu, aż się spieni i opadnie, następnie dodać kapary i grzanki. Gotować przez 30 sekund, następnie dodać sok z cytryny i pietruszkę. (Można dodać segmenty cytryny w tym miejscu, jak również.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
GrzankiGrzanki
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
KaparyKapary
CytrynaCytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Zdjąć z ognia i łyżką sos na rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
RybyRyby
10
artykuł var
11
Typ_27_data = {};
12
artykuł
13
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn