Sip ' s Ginger, Lemongrass & Cilantro Crusted Snapper
Jedna porcja zawiera 269 kalorii, 3G białka, oraz 28g tłuszczu. Jeśli 90 centów za porcję spada w budżecie, imbir Sip, trawa cytrynowa i kolendra Crusted Snapper może być niesamowite bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz trawę cytrynową, olej canolan, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Trawa cytrynowa-Cilantro-Crusted Ehu, czarny ryż i Mango, Kolacja dla dwojga: małże Kokosowe z imbirem, trawą cytrynową, Chili i kolendrą na makaronach ryżowych, oraz Grillowany Czerwony Lucjan z trawą cytrynową, przepis na Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć trawę cytrynową, scallion, imbir, kolendra i czarny pieprz w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Eliksir G
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Wlać sos rybny i sos sojowy do płytkiego naczynia do pieczenia i wymieszać. Naciśnij mieszankę kolendry po jednej stronie każdego filetu, tworząc skorupę i przenieść do naczynia do pieczenia, skorupa do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Rybny
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Odstawić 5 minut.
4
Rozgrzać olej rzepakowy w dużej patelni nonstick saute na średnim ogniu.
Saute ryby przez 2-3 minuty skorupa bok w dół, następnie ostrożnie odwrócić filety nad i saute przez dodatkowe 2-3 minuty, lub aż nieprzezroczyste przez cały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
6
Przenieś na talerze.
7
Skropić niewielką ilością oleju chili i / lub sezamowego (opcjonalnie)
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.