Siekana wątroba, prawdziwy McCoy
Potrzebujesz bezglutenowego i bezmlecznego dania głównego? Siekana wątróbka Prawdziwy Mccoy może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 82 g białka, 35 g tłuszczu i łącznie 777 kalorii. Ten przepis jest przeznaczony dla 3 osób i kosztuje 2,3 USD za porcję. Udaj się do sklepu i kup wątrobę wołową, sól, olej kukurydziany i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godzin. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 90% wyniku, co jest wynikiem super. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Siekana wątroba, Siekana wątroba i Siekana wątroba.
Instrukcje
Umieść jajka w rondlu w jednej warstwie i napełnij wodą, aby przykryła jaja o 1 cal. Przykryj rondelek i na dużym ogniu zagotuj wodę. Gdy woda się zagotuje, zdejmij z ognia i pozostaw jajka w gorącej wodzie na 15 minut.
Wylej gorącą wodę, następnie ostudź jajka pod zimną bieżącą wodą w zlewie. Obrać po ostygnięciu.
Rozgrzej brojler w piekarniku i ustaw ruszt piekarnika około 6 cali od źródła ciepła.
Wątróbki wołowe i drobiowe posmaruj 2 łyżkami oleju kukurydzianego, a następnie rozłóż wątróbki na blasze do pieczenia. Piecz w nagrzanym piekarniku, aż wierzch będzie brązowy, od 8 do 10 minut. Odwróć wątróbki i kontynuuj smażenie, aż wątróbki nie będą już różowe w środku, a sok będzie przezroczysty, około 5 minut.
Wątróbki przekładamy do miski i schładzamy w lodówce.
Podgrzej 2 łyżki tłuszczu z kurczaka i 2 łyżki oleju kukurydzianego na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszaj cebulę; gotuj i mieszaj, aż cebula zmięknie i stanie się przezroczysta, około 10 minut. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i kontynuuj gotowanie i mieszanie, aż cebula będzie bardzo miękka i ciemnobrązowa, jeszcze 15 do 20 minut.
Umieść cebulę w misce; przykryć i przechowywać w lodówce aż do zastygnięcia.
Drobno posiekaj schłodzoną wątróbkę wołową i drobiową, schłodzoną cebulę i jajka na twardo, a następnie włóż do miski. Wymieszaj pozostałą 1 łyżkę tłuszczu z kurczaka. Doprawić solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce do momentu podania.