Siekana wątroba, prawdziwy McCoy

Siekana wątroba, prawdziwy McCoy
Potrzebujesz bezglutenowego i bezmlecznego dania głównego? Siekana wątróbka Prawdziwy Mccoy może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 82 g białka, 35 g tłuszczu i łącznie 777 kalorii. Ten przepis jest przeznaczony dla 3 osób i kosztuje 2,3 USD za porcję. Udaj się do sklepu i kup wątrobę wołową, sól, olej kukurydziany i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godzin. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 90% wyniku, co jest wynikiem super. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Siekana wątroba, Siekana wątroba i Siekana wątroba.

Instrukcje

1
Umieść jajka w rondlu w jednej warstwie i napełnij wodą, aby przykryła jaja o 1 cal. Przykryj rondelek i na dużym ogniu zagotuj wodę. Gdy woda się zagotuje, zdejmij z ognia i pozostaw jajka w gorącej wodzie na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Uncji Tia Maria1/2 Uncji Tia Maria
Dodatkowy Klarowny Ekstrakt WaniliowyDodatkowy Klarowny Ekstrakt Waniliowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Uncji Dżemu Malinowego10 Uncji Dżemu Malinowego
2
Wylej gorącą wodę, następnie ostudź jajka pod zimną bieżącą wodą w zlewie. Obrać po ostygnięciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Uncji Tia Maria1/2 Uncji Tia Maria
Dodatkowy Klarowny Ekstrakt WaniliowyDodatkowy Klarowny Ekstrakt Waniliowy
3
Rozgrzej brojler w piekarniku i ustaw ruszt piekarnika około 6 cali od źródła ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Kuchenny Lub Sznurek RzeźniczySznurek Kuchenny Lub Sznurek Rzeźniczy
4
Wątróbki wołowe i drobiowe posmaruj 2 łyżkami oleju kukurydzianego, a następnie rozłóż wątróbki na blasze do pieczenia. Piecz w nagrzanym piekarniku, aż wierzch będzie brązowy, od 8 do 10 minut. Odwróć wątróbki i kontynuuj smażenie, aż wątróbki nie będą już różowe w środku, a sok będzie przezroczysty, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
Olej KukurydzianyOlej Kukurydziany
1 Cytryna, Otarta I Sok Z 1/2 Cytryny1 Cytryna, Otarta I Sok Z 1/2 Cytryny
Niecięty MakaronNiecięty Makaron
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tubki) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z CukremTubki) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Cukrem
Sznurek Kuchenny Lub Sznurek RzeźniczySznurek Kuchenny Lub Sznurek Rzeźniczy
5
Wątróbki przekładamy do miski i schładzamy w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Glazura śliwkowaGlazura śliwkowa
6
Podgrzej 2 łyżki tłuszczu z kurczaka i 2 łyżki oleju kukurydzianego na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszaj cebulę; gotuj i mieszaj, aż cebula zmięknie i stanie się przezroczysta, około 10 minut. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i kontynuuj gotowanie i mieszanie, aż cebula będzie bardzo miękka i ciemnobrązowa, jeszcze 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz Z KurczakaTłuszcz Z Kurczaka
Olej KukurydzianyOlej Kukurydziany
Kefalotyri Lub Kasseri, StarteKefalotyri Lub Kasseri, Starte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/8 łyżeczki Gałki Muszkatołowej, Mielonej I Więcej, Do Przyprawienia1/8 łyżeczki Gałki Muszkatołowej, Mielonej I Więcej, Do Przyprawienia
7
Umieść cebulę w misce; przykryć i przechowywać w lodówce aż do zastygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kefalotyri Lub Kasseri, StarteKefalotyri Lub Kasseri, Starte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Glazura śliwkowaGlazura śliwkowa
8
Drobno posiekaj schłodzoną wątróbkę wołową i drobiową, schłodzoną cebulę i jajka na twardo, a następnie włóż do miski. Wymieszaj pozostałą 1 łyżkę tłuszczu z kurczaka. Doprawić solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce do momentu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko Na TwardoJajko Na Twardo
Sznurek Kuchenny Lub Sznurek RzeźniczySznurek Kuchenny Lub Sznurek Rzeźniczy
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
Tłuszcz Z KurczakaTłuszcz Z Kurczaka
Kefalotyri Lub Kasseri, StarteKefalotyri Lub Kasseri, Starte
Niecięty MakaronNiecięty Makaron
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Glazura śliwkowaGlazura śliwkowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje3
Ocena Zdrowia96
Magazyn