Serowa Wegetariańska Zapiekanka Z Makaronem
Serowy Wegetariański zapiekanka z makaronem może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 589 kalorii, 28g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka oregano, czosnku, sera gorgonzola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 56%. Spróbuj Serowy Wegetariański Makaron Piec, Serowa Zapiekanka Z Makaronem, oraz Serowa Pizza Zapiekanka Z Makaronem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Wlej szklankę lodowatej wody na makaron, aby zatrzymać gotowanie, ale nie spłucz dokładnie.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Zalać szklaną patelnię 9 x 13 oliwą z oliwek.
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni.
Dodać grzyby. Gotować przez 2 minuty, następnie dodać bazylii, oregano i czosnek i gotować 1 minutę więcej.
Dodać sos do mieszanki grzybowej i wymieszać.
Aby zmontować, wlać wystarczającą ilość sosu na dno patelni, aby pokryć.
Połączyć pozostały sos i makaron.
Na patelni ułożyć jedną trzecią sosowanego makaronu. Na wierzchu 1 szklanka mozzarelli i pół gorgonzoli. Powtórz dla drugiej warstwy.
Umieść ostatnią trzecią makaronu na patelni i top z ostatnich 2 szklanki mozzarelli.
Piec przez 30 do 45 minut, lub aż ser rumiany.