Sernik z polewą żurawinowo-klonową
Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 334 kalorie, 7G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, syrop klonowy, cynamonowe krakersy graham i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone tosty francuskie z polewą Streusel i syropem klonowym z żurawiny, Prawie-surowy Sernik miodowy z polewą żurawinową, oraz Sernik klonowy z kompot Klonowo-żurawinowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować polewę, połącz syrop i żurawinę w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 15 minut, mieszając od czasu do czasu. Kryj się i wyluzuj.
Aby przygotować sernik, umieścić gingersnaps i krakersy graham w robocie kuchennym, i proces, aż drobne okruchy środka 1 3/4 szklanki.
Skropić masłem i pulsować 2 razy lub do wilgotnego. Mocno wcisnąć mieszaninę w dno i 1 cal w górę boków 9-calowej formy sprężynowej pokrytej sprayem do gotowania.
Umieścić cukier, wanilia, i sery w dużej misce. Beat mikserem z dużą prędkością, aż będzie gładka.
Dodać białka, 1 na raz, ubijając dobrze po każdym dodaniu.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 375 przez 35 minut lub do momentu, gdy środek sernika ledwo porusza się po dotknięciu patelni.
Wyjąć sernik z piekarnika, i uruchomić nożem wokół zewnętrznej krawędzi. Schłodzić do temperatury pokojowej. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.