Skórki ziemniaczane z parmezanem
Przepis parmezan Skórki ziemniaczane mogą być wykonane w około 1 godzinę i 25 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 334 kalorie, 9g białka, oraz 5G tłuszczu. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka soli, oliwy z oliwek, parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis z BBC Good Food ma 25 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Parmezan-Pieczone Skórki Ze Słodkich Ziemniaków, Zapiekana zupa ziemniaczana z chrupiącymi, smażonymi skórkami ziemniaków, oraz Dwukrotnie pieczone Skórki ze słodkich ziemniaków z orzechami pekan Streusel (akan Individual Sweet Potato Casserole) są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Piekarnik do 180C / 160C wentylator / Gaz
Pieczemy ziemniaki przez 50-60 minut. Po ugotowaniu lekko ostudzić przed połowieniem i zeskrobaniem środków, pozostawiając w skórkach około 1 cm ziemniaka.
Pokrój każdą skórę na 3 i wrzuć na blachę do pieczenia z olejem, pieprzem cayenne, papryką, solą i parmezanem.
Piec przez kolejne 10-15 minut, aż będzie chrupiący i złoty.