Kanapki Z Herbatą Curry-Egg
Kanapki z Curry-Egg Tea może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 20 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Mieszanka Madras curry, musztarda, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Awokado Sałatka Jajeczna Kanapki Z Herbatą, Kanapki Z Herbatą Curry, oraz Curry Chicken Tea Sandwiches dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jajka w dużym rondlu z zimną wodą i doprowadzić do energicznego wrzenia. Przykryć, zdjąć z ognia i odstawić na 10 minut.
Odcedzić jajka i ostudzić pod bieżącą wodą, potrząsając patelnią, aby lekko złamać skorupki.
Przenieść jajka do miski z lodowatą wodą i odstawić do całkowitego ostygnięcia, o 15 protokół.
Jajka obrać i osuszyć. Jajka drobno posiekać i przelać do dużej miski.
Dodaj skórkę pomarańczową i sok wraz z curry, suchą musztardą i majonezem. Doprawić solą i pieprzem oraz zacierem widelcem.
Ułóż 10 kromek chleba na powierzchni roboczej i podziel sałatkę jajeczną między nimi, rozkładając ją na krawędzie. Wierzch z pozostałym chlebem i przyciąć Skórki.
Przeciąć każdą kanapkę na pół.
Przełożyć na talerz i podawać.