Sernik Z Czerwonego Aksamitu

Sernik Z Czerwonego Aksamitu
Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 444 kalorie, 7G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Jeśli 1,03 zł za porcję spada w budżecie, Sernik z czerwonego aksamitu może być doskonałym bezglutenowe przepis do wypróbowania. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, serek, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Rolada Z Czerwonego Aksamitu, Red Velvet Cheesecake Cupcakes {Red Velvet Week}, oraz Cheesecake Factory Red Velvet Cheesecake robiony W Domu.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 149°. owinąć Na Zewnątrz dno i bok 10-calowej patelni sprężynowej folią o dużej wytrzymałości. Spryskać wewnątrz patelni sprayem do pieczenia z mąką. Rezerwa 1/4 szklanki mieszanki ciasta do napełniania; odstawić. W dużej misce, pokonać pozostałe ciasto mix i masło z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości. Naciśnij na dole i 1 1/2 cala w górę strony patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do PieczeniaSpray Do Pieczenia
Ciasto MixCiasto Mix
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, beat reserved 1/4 Puchar ciasto wymieszać, serek, czekolada, śmietana, cukier i kolor żywności z mikserem elektrycznym na średniej prędkości do gładkiej. Beat w jajkach, jeden po drugim, tylko do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Kolor żywnościKolor żywności
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CzekoladaCzekolada
Ciasto MixCiasto Mix
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Zalać skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
4
Piec 1 godzinę 5 minut do 1 godziny 15 minut lub aż krawędź sernika jest ustawiona co najmniej 2 cale od krawędzi patelni, ale środek sernika nadal lekko drga po przeniesieniu. Wyłącz piekarnik; otwórz drzwi piekarnika 4 cale. Pozostawić sernik w piekarniku 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na patelni na regale chłodzącym 30 minut. Przechowywać w lodówce 6 godzin lub na noc. Uruchom małą metalową szpatułkę wokół krawędzi patelni; usuń stronę patelni. Rura ubijana polewą wokół zewnętrznej krawędzi sernika. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
SzpatułkaSzpatułka
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn