Sernik Truskawkowy
Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 19g tłuszczu i w sumie 329 kalorii. Za $1.17 za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, serek śmietankowy, skórkę krakersa graham i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Churro Pumpkin Pie Sernik Duński, Mini Chocolate Pecan Pie Cheesecake, oraz Easy Low Carb Pumpkin Cheesecake Pie dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj truskawki, migdały i cukier.
Wlać do skórki; odstawić.
W dużej misce ubij serek śmietankowy na gładką masę; stopniowo dodawaj 1/2 szklanki mleka.
Dodaj suchą mieszankę budyniową i pozostałe mleko. Ubijaj przez 1 minutę lub do zmiksowania; polej truskawkami. Przykryj i wstaw do lodówki na 2 godziny lub do zestalenia.