Sernik Niemiecki Izolda
Przepis na sernik Niemiecki Isolde jest gotowy w około 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest niesamowitym Wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 422 kalorie, 14g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako niedrogi deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka proszku do pieczenia, olej, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Sernik Niemiecki, Sernik Niemiecki, oraz Sernik Niemiecki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj 9-calową sprężynową patelnię.
W średniej misce wymieszać masło i cukier na gładką masę.
Wymieszać z 1 jajkiem, następnie wymieszać z proszkiem do pieczenia i mąką. Zagnieść razem ciasto. Docisnąć do dołu i do góry po bokach przygotowanej patelni.
Wymieszać kwark, olej, 3/4 szklanki białego cukru, cukier waniliowy, i budyń wymieszać w dużej misce, aż będzie gładka. Zmiksować żółtka, jajko, mleko i sok z cytryny; wlać mieszaninę do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nadzienie nie ruszy się po wstrząśnięciu patelnią, około 1 godziny.