Sernik Malinowy

Sernik Malinowy
Sernik malinowy wymaga ok. 14 godzin od początku do końca. Ten przepis służy 15 i kosztuje $1.36 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 515 kalorii. 810 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka pół-kufli malin, żółtka, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik malinowy, Malinowy Dip Sernikowy, oraz Malinowy Sernik Placek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby skorupa, połączyć krakersy graham, cukier, i roztopione masło, aż zwilżona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy GrahamKrakersy Graham
MasłoMasło
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CukierCukier
3
Wlać do 9-calowej patelni sprężynowej. Rękami naciśnij okruchy na dno patelni i około 1 cala po bokach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
4
Piec przez 8 minut. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Podnieś temperaturę piekarnika do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Aby zrobić nadzienie, serek śmietankowy i cukier w misce miksera elektrycznego wyposażonego w uchwyt łopatkowy na średniej prędkości, aż będzie lekki i puszysty, około 5 minut. Zmniejszyć prędkość miksera do medium i dodać jajka i żółtka, 2 na raz, dobrze mieszając. W razie potrzeby zeskrobać miskę i trzepak. Mikser na niskim poziomie, dodać śmietanę, skórkę z cytryny i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
żółtko Jajażółtko Jaja
WaniliaWanilia
KremKrem
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dokładnie wymieszać i wlać do schłodzonej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
8
Piec przez 15 minut. Obróć temperaturę piekarnika do 225 stopni F i piec przez kolejne 1 godzinę i 15 minut. Wyłącz piekarnik i otwórz szeroko drzwi. Ciasto nie będzie całkowicie ustawione w środku. Odstawić ciasto do piekarnika z otwartymi drzwiami na 30 minut. Wyjmij ciasto z piekarnika i pozostaw w temperaturze pokojowej przez kolejne 2 do 3 godzin, aż do całkowitego ostygnięcia. Owinąć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Wyjmij ciasto z patelni springform, ostrożnie przesuwając gorący nóż wokół zewnętrznej części ciasta. Pozostaw ciasto na dnie patelni springform do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
NóżNóż
10
Aby zrobić polewę, rozpuść galaretkę na małej patelni na małym ogniu. W misce, wrzucić maliny i ciepłą galaretkę delikatnie, aż dobrze wymieszane. Ułóż jagody na wierzchu ciasta. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
JagodyJagody
GalaretkaGalaretka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
11
Uwaga: zmierz swoją patelnię springform. Dno mojej mierzy 9 cali, ale jest napisane 91/
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
12
Kładę patelnię springform na patelni z blachy przed włożeniem jej do piekarnika, aby złapać wszelkie wycieki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W14 hrs
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn