Sernik Cytrynowy Supreme
Jedna porcja zawiera 400 kalorii, 5G białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka waniliowych okruchów wafli, cytrynowy twaróg, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Sernik Supreme, Sernik Truskawkowy Supreme, oraz Sernik Mimi Supreme.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°. w średniej misce, wymieszać składniki skórki. W niedużej 9-calowej patelni sprężynowej naciśnij mieszankę okruchów na dole i 1 cal w górę. (Aby uzyskać najlepsze wyniki, nie używaj ciemnej patelni.)
W dużej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż puszyste. Stopniowo ubić w 3/4 szklanki cukru, aż będzie gładka.
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Na małej prędkości, ubić w 1 szklance śmietany ubijającej, skórki cytryny, soku z cytryny i soli, aż będzie gładka.
Wlać do patelni wyłożonej skórką.
Piec 55 do 60 minut lub aż zestaw, ale nadal lekko jiggly w centrum. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 20 minut. Ostrożnie Uruchom nóż po stronie patelni, aby poluzować, ale nie usuwaj strony patelni. Schłodzić 1 godzinę 30 minut.
W małej misce, wymieszać lemon curd zmiękczyć mieszaninę; rozprowadzić równomiernie na szczycie sernika w ciągu 1/2 cala krawędzi. Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny lub przez noc.
Tuż przed podaniem usuń stronę patelni. W małej miseczce ubić 1/2 szklanki śmietany do ubijania i 1 łyżkę cukru mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Łyżką lub wymieszać bitą śmietanę wokół krawędzi sernika. W razie potrzeby udekoruj skórką z cytryny. Przechowywać w lodówce.