Chrupiący Omlet Ryżowy
Chrupiący omlet ryżowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 12g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.49 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać chili, szalotki, groszek śnieżny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Omurice (Japoński Ryż Omletowy), Smażony ryż brązowy z omletem z kolendry, oraz [] Omlet z wędzonego łososia ze słodkim sosem sojowym & Sriracha & jak zrobić omlet na obiad dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 F.
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni żaroodpornej na średnim ogniu.
Dodać ryż, obracając go w grudki z dużą łyżką, aż lekko chrupiące, o 5 protokół.
Dodaj szalotki, chili, i groszek śnieżny i gotować, mieszając często tylko do momentu, gdy zaczną się utykać, o 3 protokół.
Dodać kiełki fasoli i gotować 1 minutę więcej. Wymieszać sos sojowy do jaj, a następnie wlać na ryż i warzywa na patelni. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj, niezakłócony, 5 minut.
Umieść patelnię w piekarniku i gotować 5 do 7 protokół lub aż jajka są ustawione.
Wskazówka: zrobić ryż na patelni z grubym dnem, aby nie przypalił się.