Ser rozmarynowy z konfiturą figową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj ser rozmarynowy z konfiturami figowymi. Ten przepis służy 8. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz dekoracji: gałązki rozmarynu, rozmaryn, ser kozi log, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ser Rozmarynowy Z Konfiturą Figową, Rozmaryn Wiśniowy Crush z tequilą, konfiturą wiśniową, rozmarynem i limonką, oraz Miód tymianek bita kozi ser i figi Bites dla podobnych receptur.
Instrukcje
Proces pierwszych 5 składników w robocie kuchennym, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Łyżka mieszanki sera do lekko nasmarowanej 1 1/2-cup formy wyłożonej folią. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Odwróć schłodzoną mieszaninę sera na naczynie do serwowania; wyrzuć plastikową folię. Łyżka konfitury figowej nad serem.
Dekorować, w razie potrzeby.
Podawać z krakersami, tosty francuskie kromki chleba, lub obwarzanki chipsy.