Ser Borek
Ser Borek może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. Ten przepis służy 48. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka sera gouda, czosnek, ciasto phyllo i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Szpinak I Ser Borek, Borek Turecki z serem i ziołami, oraz Turecka Sigara Börek: chrupiące bułeczki serowe z sosem jogurtowym.
Instrukcje
W średniej misce ubij razem jajko, pietruszkę, czosnek i pokruszoną czerwoną paprykę.
Wymieszać w Gouda i Emmentaler.
Jeden arkusz na raz, na płaską powierzchnię ułożyć ciasto i posmarować ok. 1 łyżką masła.
Pokrój wzdłuż na 4 paski.
Umieścić zaokrągloną łyżeczkę mieszanki jaj na jednym końcu każdego paska. Wchodzisz na rogu taśmy nad wypełnieniem, tworząc trójkątny krotnie. Kontynuuj składanie długości paska w trójkątnych fałdach, tworząc mały trójkąt nadziewane. Powtórz z pozostałym ciastem phyllo.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować dużą blachę do pieczenia.
Ułóż nadziewane Trójkąty phyllo w jednej warstwie na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku 30 minut, lub do lekko rumiane.