Seler i oliwa Antipasto z Ricotta Salata
Seler i oliwa Antipasto z Ricotta Salata może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 10. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 107 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz oliwki calamatan, sardela, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Seler i oliwa Antipasto z Ricotta Salata, Zielenina z ricottą Salata, oraz Sałatka z rukoli z ricottą Salata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić seler w dużej misce z lodowatej wody i przechowywać w lodówce, aż zwinięte i bardzo chrupiące, co najmniej 2 godziny.
W misce ubić oliwę z oliwek z sokiem z cytryny, anchois, czosnkiem i skórką z cytryny. Doprawić solą i pieprzem.
Seler odsączyć i osuszyć. Powrót seler do suchej miski i wrzucić z oliwkami i dressing.
Przenieść antipasto na talerz, rozsypać ricotta salata na górze i służyć.
Zrób to z wyprzedzeniem: odsączony seler i opatrunek można osobno schłodzić na noc w szczelnych pojemnikach.