Scotch Eggs Cathy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj szkockich jajek Cathy. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 377 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz pietruszkę, mąkę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jajka Szkockie, Jajka Szkockie, oraz Jajka Szkockie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kiełbasę i zioła połączyć; dobrze wymieszać. Podzielić na 8 pasztecików.
Każde jajko na twardo przykryć kiełbasą, naciskając na przykrycie i zapieczętowanie.
Połączyć mąkę, sól i pieprz.
Jajka zwijamy w mieszance mąki, następnie w ubitych jajkach i bułce tartej.
Rozgrzać jeden cal oleju w rondlu na średnim ogniu. Gotować jajka, kilka na raz, w gorącym oleju przez 10 minut, lub aż złoty ze wszystkich stron.
Odcedzić; schłodzić w lodówce. Pokroić na połówki lub ćwiartki.
Podawać schłodzone z musztardą, w razie potrzeby.