Scotch Egg

Scotch Egg
Need a napój bezmleczny? Scotch Egg może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 16G białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, płatki kukurydziane, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Meksykańska Zapiekanka Z Jajkiem, Śniadaniowe Babeczki Z Jajkiem, oraz Jajko Szkockie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść 4 jajka w malejsaucepanie; dodaj zimną wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia; wyjąć z ogrzania, przykryć i odstawić na 3 minuty.Ostrożnie odcedzić, a następnie napełnićpan z lodowatej wody, aby schłodzić jajka. Delikatnie łuskać muszle i ostrożnie obierać podbierać bieżącą wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
JajkoJajko
2
Umieścić jajka w zimnej wodzie, przykryć i schłodzić do cold.DO naprzód: może być 1 dzień do przodu.Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
3
Ułożyć mąkę w szerokiej misce irumienione płatki kukurydziane w innej szerokiej płytce. Podziel kiełbasę na 4 równe porcje.Pokrój 1 porcję kiełbasy na cienką pasztet na długość pasztetu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KukurydzianePłatki Kukurydziane
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Ułożyć 1 miękko ugotowaną gałkę na wierzchu kiełbasy i owinąć kiełbasę wokół jajka, uszczelniając całkowicie zamknąć.Powtórz z pozostałościamiosażenie i jaja.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
5
Ubijaj pozostałe 2 jajka w mieszance. Pracując z 1 kiełbasą owiniętą na raz, jajka zanurzamy w mące, wytrząsamy nadmiar, następnie wkładamy do mycia jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Zwijamy w płatkach kukurydzianych. DO AHEAD: Canbe wykonane 1 dzień do przodu.Przechowywać w lodówce, odkryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KukurydzianePłatki Kukurydziane
RolkaRolka
7
Przymocuj głęboką frythermometr do bokuduży ciężki garnek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Smażyć jajka, okazjonalnie obracając i utrzymując temperaturę oleju na poziomie 350 ° F, aż kiełbasa będzie gotowana przez i pieczywo jest złocisto-brązowe i chrupiące, 5-6 minut. Użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść jajka na papierowe papierki do drenażu. Sezonowo z solą ibiałką.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
JajkoJajko
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
9
Podawać na ciepło z musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn