Schłodzona zupa Buraczkowo-Koprowa
Schłodzona zupa Buraczkowo-Koprowa jest bezglutenowe, pierwotne, całe 30 i wegetariańskie zupa. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka buraków, pieprz, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Spróbuj Schłodzona zupa z buraków i kopru włoskiego z norweskim serem Snøfrisk, Schłodzona Zupa Z Buraków, oraz Schłodzona Zupa Z Buraków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pozostaw korzeń i 1 cal łodygi na burakach; szoruj pędzlem.
Buraki i nasiona kopru włoskiego umieścić w średnim rondlu; przykryć wodą i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 35 minut lub do miękkości.
Buraki odcedzić przez drobne sito do miski, zastrzegając nasiona kopru włoskiego i 3 szklanki płynu do gotowania. Buraki opłukać pod zimną wodą; odcedzić. Buraki obrać; pokroić w kostkę 1/2 cala, zastrzegając 3/4 szklanki do dekoracji.
Połączyć pozostałe buraki, zarezerwowany płyn do gotowania i nasiona kopru włoskiego w misce; odstawić.
Połącz 1/4 szklanki wody i oleju w średniej patelni nonstick; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodać cebulę i koper włoski; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub do miękkości.
Połącz mieszankę kopru włoskiego, mieszankę buraków, maślankę, sól i pieprz w robocie kuchennym lub blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać zupę do miski, przykryć i dokładnie schłodzić. Chochla 3/4 szklanki zupy do poszczególnych misek, a top z 2 łyżki zarezerwowane buraki.