Sałatka ziemniaczana ze szparagami
Sałatka ziemniaczana ze szparagami to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawka. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz szczyptę mielonego pieprzu, szczyptę soli, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sałatka ziemniaczana z karczochami i szparagami, Stek, szparagi i czerwona Sałatka ziemniaczana, oraz Pikantna Sałatka Ziemniaczana Ze Szparagami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umyć ziemniaki. Gotować we wrzącej wodzie, aby pokryć 20 do 25 minut lub do miękkości; odcedzić i lekko ostudzić.
Każdy ziemniak pokroić na 6 klinów. Odstawić.
Zerwać twarde końce szparagów.
W razie potrzeby usuń łuski z włóczni nożem lub obieraczką do warzyw.
Szparagi pokroić na 1-calowe kawałki. Szparagi układamy w warzywnym parowniku na wrzącej wodzie. Przykryć i pary 4 do 5 minut lub do chrupkiego przetargu. Spłukać zimną wodą.
Połącz kliny ziemniaczane, szparagi i zieloną cebulę w płytkim naczyniu.
Ocet połącz z 4 składnikami, polej mieszanką ziemniaczaną i delikatnie wrzuć. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę, od czasu do czasu mieszając. Łyżka mieszanki ziemniaków równomiernie na 2 talerze sałaty wyłożone sałatą.