Sałatka Ziemniaczana Z Pieczoną Czerwoną Papryką
Pieczona Sałatka ziemniaczana z czerwoną papryką może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 98 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka pieprzu, zielonej cebuli, 1/4 szklanki pikantny włoski dressing i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w rondlu 4-quart lub holenderskim piekarniku.
Dodaj wystarczającą ilość zimnej wody, aby pokryć 1 cal nad ziemniakami.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować na wolnym ogniu 15 do 20 minut lub do ziemniaków są przetargu widłowego.
Odcedzić ziemniaki; spłukać zimną wodą.
Umieścić w jednej warstwie na patelni 15x10x1 cala; przechowywać w lodówce do ostygnięcia, około 30 minut.
Schłodzone ziemniaki pokroić w ósemki (kliny wielkości kęsa).
W dużej misce wymieszać pozostałe składniki. Delikatnie złożyć ziemniaki.
Podawać natychmiast, lub przykryć i przechowywać w lodówce do czasu serwowania.