Sałatka Ziemniaczana Z Fasolką szparagową i Pesto

Sałatka Ziemniaczana Z Fasolką szparagową i Pesto
Sałatka ziemniaczana z fasolką szparagową i pesto może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dodatków. Ten bezglutenowy przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 2,57 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 7 g białka i 10 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Dzięki temu przepisowi czwarty lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy. Jeśli masz pod ręką młode ziemniaki, fasolkę szparagową, orzeszki piniowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał spektakularny wynik łyżką wynoszący 90%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili również Sałatka ziemniaczana z pesto z fasolką szparagową, bazylią, parmezanem i fasolką szparagową. Sałatka „pesto” i sałatka z makaronem Pesto z fasolką szparagową i kukurydzą.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Ziemniaki włóż do dużego rondla, zalej zimną wodą i dodaj dużą szczyptę soli. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować do miękkości, około 15 minut. Za pomocą łyżki cedzakowej lub pająka wyjmij ziemniaki do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje świeżych Liści Bazylii (4 Szklanki Luźno Zapakowanej Bazylii)4 Uncje świeżych Liści Bazylii (4 Szklanki Luźno Zapakowanej Bazylii)
świeże Liście Bazylii (4 Szklanki Luźno Zapakowanej Bazylii)świeże Liście Bazylii (4 Szklanki Luźno Zapakowanej Bazylii)
(4 Szklanki Bazylii)(4 Szklanki Bazylii)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Funta Zielonej Fasolki, Odcięte Końcówki, Przekrojone Na Pół1 1/2 Funta Zielonej Fasolki, Odcięte Końcówki, Przekrojone Na Pół
Fasolka Szparagowa, Odcięte Końcówki, Przekrojona Na PółFasolka Szparagowa, Odcięte Końcówki, Przekrojona Na Pół
1/2 Szklanki Posiekanych Orzeszków Piniowych1/2 Szklanki Posiekanych Orzeszków Piniowych
3
Do wrzącej wody dodać fasolkę szparagową i gotować jeszcze 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Dodaj bazylię, oliwę z oliwek, orzeszki piniowe, parmezan, czosnek oraz trochę soli i pieprzu do miski robota kuchennego i pulsuj, aż masa będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Do jeszcze ciepłych ziemniaków dodać pesto i całość wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
6
Odcedź fasolkę szparagową na durszlak w zlewie i opłucz, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
7
Dodaj do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Podawać na ciepło lub schłodzone. Można zrobić 1 dzień wcześniej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia90
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn