Sałatka Ziemniaczana Z Fasolką szparagową i Pesto
Sałatka ziemniaczana z fasolką szparagową i pesto może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dodatków. Ten bezglutenowy przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 2,57 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 7 g białka i 10 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Dzięki temu przepisowi czwarty lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy. Jeśli masz pod ręką młode ziemniaki, fasolkę szparagową, orzeszki piniowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał spektakularny wynik łyżką wynoszący 90%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili również Sałatka ziemniaczana z pesto z fasolką szparagową, bazylią, parmezanem i fasolką szparagową. Sałatka „pesto” i sałatka z makaronem Pesto z fasolką szparagową i kukurydzą.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Ziemniaki włóż do dużego rondla, zalej zimną wodą i dodaj dużą szczyptę soli. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować do miękkości, około 15 minut. Za pomocą łyżki cedzakowej lub pająka wyjmij ziemniaki do miski.
Do wrzącej wody dodać fasolkę szparagową i gotować jeszcze 3 minuty.
Dodaj bazylię, oliwę z oliwek, orzeszki piniowe, parmezan, czosnek oraz trochę soli i pieprzu do miski robota kuchennego i pulsuj, aż masa będzie gładka.
Do jeszcze ciepłych ziemniaków dodać pesto i całość wymieszać.
Odcedź fasolkę szparagową na durszlak w zlewie i opłucz, aby zatrzymać gotowanie.
Podawać na ciepło lub schłodzone. Można zrobić 1 dzień wcześniej.