Sałatka Ze Szpinakiem I Ryżem

Sałatka Ze Szpinakiem I Ryżem
Przepis na sałatkę ze szpinaku i ryżu można przygotować w około 10 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 5G tłuszczu i w sumie 116 kalorii. Za 34 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 8. Jeśli masz pod ręką sos sojowy, szpinak, ryż i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 28%, to danie nie jest tak spektakularne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Sałatka Z Ryżem I Szpinakiem, Sałatka Ze Szpinakiem Cytrusowym I Ryżem, oraz Keeping it Simple-orzechowa Sałatka z dzikiego ryżu, kurczaka i szpinaku.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz sos sałatkowy, sos sojowy i cukier. Dodaj ryż, seler i cebulę. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SałatkowySos Sałatkowy
Sos SojowySos Sojowy
SelerSeler
CebulaCebula
CukierCukier
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Tuż przed podaniem dodaj szpinak i boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
BoczekBoczek

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Sbragia Gino ' s Dry Creek Valley Zinfandel. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 25 dolarów za butelkę.
Sbragia Gino ' s Dry Creek Valley Zinfandel
Sbragia Gino ' s Dry Creek Valley Zinfandel
Zinfandel Gino reprezentuje tradycyjną mieszankę polową, którą mój dziadek, Gino, robił każdego roku. Ten rocznik jest pełen bujnych dojrzałych czerwonych owoców. Ma rdzeń słodkiej czerwonej porzeczki i truskawki z jasnym wykończeniem, co sprawia, że świetnie pasuje do wielu potraw. Mieszanka: 90% Zinfandel, 5% Carignane, 5% Petite Sirah.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn