Sałatka szpinakowa wymaga około 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 2. Na 4,53 zł za porcję, ten przepis okładki 59% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 44g białka, 83g tłuszczu, oraz w sumie 1231 kalorii. Ten przepis od Foodnetwork ma 4 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz miód, sól koszerną, ocet ryżowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 94%, co jest doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grecka Sałatka Szpinakowa W Mini Filiżance Filo Grecka Sałatka Szpinakowa W Mi, Sałatka szpinakowa-pikantny twist do starej sałatki szpinakowej, oraz Szpinak Ohitashi (Japońska Sałatka szpinakowa z płatkami Bonito).
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W średniej patelni saute na średnim ogniu dodaj olej. Gdy olej jest gorący dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula uwolni swój naturalny cukier i stać się złoty brąz, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Nierafinowany
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Aby zrobić opatrunek: w małym słoiku lub pojemniku na kufel z pokrywką dodaj musztardę, miód, ocet, olej, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Musztarda
Ocet
Miód
Olej Do Smażenia
4
Umieść na pojemniku i wstrząśnij, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
5
W dużej misce dodać szpinak, pieczony pieprz, fasolę,fetę, tuńczyka i 2 łyżki sosu. Rzucać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szpinak
Pieprz
Fasola
Ser Feta
Tuńczyk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
6
Dekoruj karmelizowaną cebulą, segmentami pomarańczy i prażonymi migdałami.