Sałatka Ze Szparagów, Buraków I Koziego Sera
Sałatka ze szparagów, buraków i koziego sera może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 80 porcji z 12 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz kozi ser, sól i pieprz, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 17 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Sałatka z buraków z kozim serem, Sałatka Z Buraków I Koziego Sera, oraz Sałatka Z Buraków I Koziego Sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. buraki dokładnie umyj i osusz ręcznikami papierowymi.
Umieścić buraki w patelni do pieczenia, wrzucić z 2 Tbs. oliwę z oliwek, doprawić solą i pieprzem. Przykryć patelnię folią aluminiową i piec, aż buraki będą miękkie po przekłuciu, około 1 godziny.
Przenieś patelnię do stojaka z drutu i pozwól burakom ostygnąć do temperatury pokojowej, a następnie zsuń Skórki. Używając mandoliny lub noża do parkowania, pokrój buraki na cienkie plasterki. Zestaw aside.In w małej misce, połączyć szalotki, sok pomarańczowy i sok z cytryny.
Skropić 1/4 szklanki oleju, stale ubijając, aż do wymieszania. Doprawić solą i pieprzem.Podziel plastry buraków między 8 talerzy sałatkowych, nakładając je na siebie, tworząc pierścień.
Mżawka z winegretem.Za pomocą obieraczki do warzyw obrać szparagi na długie paski i umieścić w misce.
Dodać pietruszkę, trybula i pozostałe vinaigrette i wrzucić do herbu.Mieszankę szparagów ułożyć na wierzchu buraków, dzieląc ją równo.
Szparagi i buraki posypać serem i udekorować szczypiorkiem.