Sałatka z rukoli z Prosciutto i boczniakami
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Sałatka z rukoli z Prosciutto i boczniakami może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz prosciutto di parma, rukolę dla niemowląt, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Penne z boczniakami, Prosciutto i miętą, Penne z boczniakami, Prosciutto i miętą, oraz Sałatka z wędzonych ostryg i ziemniaków z rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni nonstick podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek.
Dodać grzyby i doprawić solą i pieprzem. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając od czasu do czasu, do miękkości i lekko rumiane, o 6 protokół.
Przenieść grzyby do miski i ostudzić.
W dużej misce ubić ocet ze skórką z cytryny i pozostałą 1/4 szklanki oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem.
Dodać zapałki selera, rukolę i grzyby i delikatnie wrzucić.
Przełóż sałatkę do dużego talerza lub miski, top z Pecorino Toscano, prosciutto i liście selera i podawać od razu.