Sałatka z prażonej kukurydzy i rzodkiewki z awokado-sos ziołowy

Sałatka z prażonej kukurydzy i rzodkiewki z awokado-sos ziołowy
Sałatka z prażonej kukurydzy i rzodkiewki z awokado-sos ziołowy to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jeśli masz awokado, sok z limonki, sałatę bibb i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sałatka z prażonej kukurydzy i rzodkiewki z awokado-sos ziołowy, Sałatka z prażonej kukurydzy i rzodkiewki z awokado-sos ziołowy, oraz Sałatka z rzodkiewki z maślanką-sos ziołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Połącz pokrojone awokado i sok w małej misce; przykryć i przechowywać w lodówce. Przyciąć oba końce kolb kukurydzy, pozostawiając łuski z kukurydzy nienaruszone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieść kukurydzę na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Piec w 450 przez 20 minut lub do miękkości. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Usuń łuski z kukurydzy; szoruj jedwabie z kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
6
Posiekać ziarna z kłosów kukurydzy; odrzucić kolby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
7
Zarezerwuj 4 całe liście sałaty. Posiekaj pozostałą sałatę, aby zmierzyć 4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
8
Połącz posiekaną sałatę, mieszaninę awokado, kukurydzę i rzodkiewkę. Łyżka mieszanka sałaty do liści sałaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
9
Podawać z sosem awokado-ziołowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn