Sałatka z prażonej kukurydzy i rzodkiewki z awokado-sos ziołowy
Sałatka z prażonej kukurydzy i rzodkiewki z awokado-sos ziołowy to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jeśli masz awokado, sok z limonki, sałatę bibb i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sałatka z prażonej kukurydzy i rzodkiewki z awokado-sos ziołowy, Sałatka z prażonej kukurydzy i rzodkiewki z awokado-sos ziołowy, oraz Sałatka z rzodkiewki z maślanką-sos ziołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pokrojone awokado i sok w małej misce; przykryć i przechowywać w lodówce. Przyciąć oba końce kolb kukurydzy, pozostawiając łuski z kukurydzy nienaruszone.
Umieść kukurydzę na blasze do pieczenia.
Piec w 450 przez 20 minut lub do miękkości. Super.
Usuń łuski z kukurydzy; szoruj jedwabie z kukurydzy.
Posiekać ziarna z kłosów kukurydzy; odrzucić kolby.
Zarezerwuj 4 całe liście sałaty. Posiekaj pozostałą sałatę, aby zmierzyć 4 szklanki.
Połącz posiekaną sałatę, mieszaninę awokado, kukurydzę i rzodkiewkę. Łyżka mieszanka sałaty do liści sałaty.
Podawać z sosem awokado-ziołowym.