Sałatka z makaronem z tuńczykiem i zieloną fasolą
Sałatka z makaronem z tuńczykiem i zieloną fasolą może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu na danie główne. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 358 kalorii, 28g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz tuńczyk albacore w wodzie, soku z cytryny, wodzie i kilku innych rzeczach, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka z zieloną fasolką i tuńczykiem, Sałatka z tunanem i zieloną fasolką, oraz Sałatka z zielonej i białej fasoli z tuńczykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę pokroić na 1-calowe kawałki.
W dużej misce wymieszać sok i 5 kolejnych składników ( sok przez czosnek w proszku); dobrze wymieszać trzepaczką.
Dodaj fasolkę szparagową i Pan Prażone czerwonej cebuli, makaron, i pozostałe składniki; wrzucić dobrze.