Sałatka z krewetek z jicamą i grillowaną kukurydzą

Sałatka z krewetek z jicamą i grillowaną kukurydzą
Blackened Sałatka z krewetek z Jicaman i kukurydza z grilla może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz czernienie przyprawy, paski tortilla, Cilantro-limonka dressing, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Blackened Shrimp Tacos z grillowaną kukurydzianą salsą wiśniową, Grillowana Sałatka Cezar Z Zasmażonymi Krewetkami, oraz Czarna fasola, Jícama i grillowana Sałatka kukurydziana.

Instrukcje

1
Krewetki obrać, pozostawiając ogony na; devein, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
2
Mżawka 1 łyżka oliwy z oliwek nad krewetek; posypać przyprawami, podrzucając do herbu dobrze. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
3
Wlać pozostałe 3 łyżki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj krewetki; smażyć 2 do 3 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
5
Zdjąć z ognia.
6
Połącz jicama i grillowaną kukurydzę, sałatę i 1/2 szklanki sosu Kolendrowo-limonkowego w misce do serwowania. Top z krewetkami i chrupiącymi paskami Tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paski TortillaPaski Tortilla
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
JicamaJicama
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn