Sałatka z kopru włoskiego, rzodkiewki i szczypiorku
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Sałatka z kopru włoskiego, rzodkiewki i szczypiorku może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 3G białka, oraz 21g tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,27 USD za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sałatę bibb, szczypiorek, koper włoski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy obejmują Sałatka Z Rzodkiewką I Szczypiorkiem, Sałatka Edamame z rzodkiewką i szczypiorkiem, oraz Przepis Na Sałatkę Z Rzodkiewką, Ogórkiem I Szczypiorkiem.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozetrzyj sałatę na około 1-calowe kawałki i umieść w dużej misce.
Grzyby, koper włoski i rzodkiewkę pokroić w plastry o grubości 1/8 cala za pomocą noża lub mandoliny.
W małej misce ubić olej, sok z cytryny, szczypiorek, skórkę z cytryny, sól i pieprz, aby się zmiksować.
Dodaj sos do sałatki i wrzuć do mieszanki.
Podziel sałatkę na 4 talerze i podawaj.