Sałatka z indyka z winogronami i orzechami włoskimi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki z indyka z winogronami i orzechami włoskimi. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 331 kalorii, 17g białka, oraz 25 g tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz seler, ocet winny, prawdziwy majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać winogrona można śledzić to danie główne z Białe winogrona i szampańska Granita jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka z indyka Waldorf z koprem włoskim, prażonymi winogronami i pikantnymi orzechami włoskimi, Sałatka z kurczakiem z winogronami i orzechami włoskimi, oraz Sałatka z kurczakiem z winogronami i orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz Hellmann ' s lub Best Foods prawdziwy majonez, ocet i estragon w dużej misce z trzepaczką. Wymieszać z indykiem i selerem. Delikatnie złożyć winogrona i orzechy włoskie. W razie potrzeby doprawić solą i czarnym pieprzem.
Podawać na mieszanej zieleni.
* Substytucja: użyj 1 szklanki rdzeni i posiekanych jabłek zamiast winogron.