Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy

Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy
Sałatka z czarnej fasoli i kukurydzy to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 243 kalorie, 9g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka fasoli, ziaren kukurydzy, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z zielonej fasoli, prażonej kukurydzy i Czarnej Fasoli, Sałatka z kukurydzy i Czarnej Fasoli, oraz Sałatka Z Kukurydzy I Czarnej Fasoli.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Połącz wszystkie składniki w misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Pozostaw co najmniej 15 minut, aby kukurydza całkowicie rozmroziła i smaki połączyła, a następnie wrzuć i podaj. Kukurydza będzie również umieścić quick-chill na tej łatwej stronie sałatki, jak rozmraża-nie trzeba przechowywać w lodówce !
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn