Sałatka z awokado i grejpfruta z pestkami granatu
Sałatka z awokado i grejpfruta z pestkami granatu To jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz rozdarty radicchio, kawałki grejpfruta, rozdarta sałata rzymska i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Z Awokado, Grejpfruta I Granatu, Salsa Z Krwistej Pomarańczy I Awokado Z Pestkami Granatu, oraz Sałatka z jarmużu i grejpfruta z nasionami słonecznika i suszoną żurawiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 1/2 szklanki romaine i 1/2 szklanki radicchio na każdym z 4 talerzy sałatkowych. Podziel grejpfruta, cebulę i awokado równomiernie między talerze; top z pestkami granatu. W razie potrzeby przykryć i schłodzić mieszankę sałatkową w szczelnym pojemniku do 1 dnia przed podaniem.
Połączyć miód i sok z limonki, mieszając trzepaczką do drutu; przykryć i schłodzić. Aby służyć, skropić 1 łyżkę sosu na każdej sałatki; wrzucić delikatnie do płaszcza.